Om Mig

Om Hjärtats Design

Om mig...

Jag har alltid haft en mycket stor intresse av smycken och design. Intressen för smyckestillverkning började redan när jag var tonårig. Efter några års paus började jag tillverka olika sorters smycken och under de senaste åren blev det klart för mig att jag vill syssla med det i framtiden. Jag tillverkade mina smycken i några år men jag kände att jag vill göra något mer, att jag vill dela mina smycken med andra och göra de glada med mina smycken. Så jag startade ett eget företag och började designa och tillverka smycken. Jag tillverkar de med hand och lägger mycket kärlek i varje produkt. Så ni kan vara säkra att ni får en smycke med hög kvalité och lång livstid.

Personliga smycken...

Du kan välja längd på din kedja, färg på din smycken och du kan komma med speciella önskemål också. Med det blir din smycke tillverkas enligt din önskemål och så blir det mycket personligt. Tveka inte att kontakta med mig om du har några funderingar eller speciella önskemål, jag ska göra så gott jag kan för att du ska bli nöjd.

Varför Stainless Steel...

Jag använder Stainless Steel som metall till mina smycken för att den har en fin lyster, behövs inte putsas, har en lång livstid och säkert för allergiker som är mycket viktigt för mig. Jag vill att mina smycken ska passa till alla och alla ska kunna använda de. Det är mycket viktigt att Stainless Steel missfärgas inte som silver eller silverfärgad smycken. Så mina smycken av Stainless Steelhar längre livstid än silverfärgad och behåller sin lyster så du kan vara en glad smyckes ägare i lång tid ( om du tar hand om dina smycken på rätt sätt).

Om Plexiglas...

Plexiglas är en mycket bra material som finns i olika tjocklekar och i olika vackra färger. Det finns olika typer av Plexiglas i sortimentet. Du kan välja mellan frostad, spegel eller bucklig Radiant. Kolla gärna de fina färger i Färgkartan.

Varför Dalahästen...

Jag bor i Orsa som oftast kallas som "hjärtat av Dalarna" och det var självklart för mig att jag ska ha Dalahästen i mina smycken. Smycken med Dalahäst är mycket trendig och jag valde den gravyr där den liknar den traditionella Dalahästen.

Alla smyckesdelar är noggrant utvalda av mig och de är i mycket hög kvalité. Och alla metalldelar är nickelsäkra enligt EU:s krav.

Hjärtats Design, handgjorda smycken från hjärtat