Info om material

Information om Halvädelstenar, Plexiglas, Stainless Steeloch Pärlor

Alla smyckesdelar är noggrant utvalda av mig och de är i mycket hög kvalité. Alla metalldelar är nickelsäkra enligt EU:s krav.

Halvädelstenar

Alla halvädelstenar är äkta och obehandlad. Alla sten är handskurna och därför varierar de i form och storlek. Mönstret i stenarna varierar och inget sten är den andra helt lik. Skiftningar och ojämnheter på ytan förekommer på grund av att de är naturligt material.

Magiska stenar har olika energi och de kan hjälpa vid stress, meditation, balans, harmoni, sömn, kreativitet, oro, ångest, få självförtroende, få mer energi, mot trötthet och mycket mer.

Gör Din egen och personlig Smycken med olika halvädelsten som passar just till Din Stjärntecken eller till Din månads sten.

Plexiglas

Jag använder 3mm plexiglas i olika vackra färger. Kolla gärna färgkartan för att se alla fina färger.

Jag har plexiglas med frostad yta, spegel yta och radiant som skiftar i regnbågens alla färger.

Jag kan inte garantera att produktbildernas färg helt överensstämmer med verkligheten. Färgskillnad förekommer beroende på vilken bildskärm, upplösning man använder.

Metalldelar

Stainless Steel är ett mycket bra och fint metall till smycken. Den är elegant med fin lyster, den har lång livslängd och kan användas av allergiker också som är mycket viktigt för mig. Jag vill att mina smycken ska passa till alla och alla kan använda den. Det är mycket viktigt att Stainless Steel missfärgas inte som silver eller silverfärgad smycken. Så mina smycken av Stainless Steel har längre livstid än silverfärgad och behåller sin lyster så du kan vara en glad smyckes ägare i lång tid ( om du tar hand om dina smycken på rätt sätt).

Alla metalldelar är nickelsäkra enligt EU:s krav.

Pärlor

Jag använder olika sorters pärlor i snygga färger. Med de blir smyckena unika och moderna. 

Skötselråd

Var rädd om ditt smycke. När du inte använder smycket förvara det i den tygpåse som du fick när du köpte smycket. Förvara inte smycken i badrummet eller i fuktigt miljö. Ta av smycken när du duschar eller badar. Krämer, parfym och smink kan missfärga smycken så vänta lite innan du tar på dig dina smycken.

Skötselråd medföljer till varje smycke.